VAG Motorsport käynnisti tämän kauden Iisalmessa ajetussa Säästöpankki Rallissa. Kilpailu toimi Rallin Suomen Juniorimestaruussarjan ensimmäisenä osakilpailuna. Kilpakaksikkona matkaan lähti Ville Aromaa ja Juha-Pekka Wikman.

Kaksikko debytoi ensimmäisen kilpailunsa RSJM-sarjassa.

Viikonloppuna ajetun rallin avauserikoiskokeella Aromaa lähti tunnustellen liikkeelle. Edellisviikonloppuna tuntumaa piikkipyörillä ajamiseen otettiin ensimmäisen kerran Urjalan harjoitustiellä. Vauhti ja ajosuorite parantuivat kilpailupäivän aikana huimasti. 

– Lyhyesti sanottuna Iisalmessa todettiin, että auto toimi hyvin, mutta kuskille pitäisi saada lisää kilometrejä ja luottoa lisää. Tänä vuonna on muutenkin tarkoitus keskittyä kehittämään omaa tekemistään ja saada kokemusta. Viime vuonna debytoitiin rallissa ensimmäistä kertaa ja kisojakin kertyi vain 5 kpl, Ville summaa.

Lopputuloksissa Ville ja Juha-Pekka päätyivät 8. sijalle, kun V1600 – luokassa kilpailijoita oli yhteensä 11.

– Tiestöt olivat hienot ja lumiset. Huolto sekä catering toimi hienosti. Kiitos vielä kaikille mukana olleille, kuljettaja kiittää.

RSJM – sarja jatkuu 15.-16.2. SM O.K. Auto-rallissa Kouvolassa, Rallin SM -osakilpailun yhteydessä.

Seuraavaksi VAG Motorsport on edustettuna tulevana viikonloppuna (su 27.1.) Marttilan OP Rallisprintissä. Siellä puikkoihin hyppää Nora Suvanto ja Juha-Pekka Wikman V1600-autoilla sekä Markku Skoda Fabia R2:lla.