Laura Suvanto taistellen finaaliin Nokian FinRX-kisassa

Nokian FinRX-kisa tarjosi viime viikonvaihteessa onnistumisen iloa ja myös harmia VAG Motorsportille. Tiimillä oli mukana kaksi kuljettajaa V1600-luokan kilpailussa ja molemmat onnistuivat nousemaan finaalilähtöön.

LUE LISÄÄ…

Markku Suvannon kesäkausi päättyi luokkavoittoon Laitilassa

Elokuun viimeisenä viikonloppuna VAG Motorsportin Markku Suvanto ja kartturina toiminut Laura Suvanto osallistuivat Laitilan ympäristössä ajettuun Oili Jalonen Ralliin, joka oli junioreiden SM-osakilpailu.

LUE LISÄÄ

VAG Motorsport päätti kisakauden kahden auton voimin

Huittisten SM-rallisprint päätti lajin arvosarjan sunnuntaina. Samassa kisassa ajettiin pakettiin myös VAG Motorsport -tiimin kilpailukausi 2017.

LUE LISÄÄ

Markku Suvanto nousi podiumille toisessa RX-kisassaan

Rallicrossin kansallinen sarja FinRX jatkui edellis viikonloppuna Jurvassa Botniaringin radalla. Markku Suvanto starttasi VW Golfilla toista kertaa urallaan KRC3-luokkaan, jossa kilpaillaan V1600-autoilla.

LUE LISÄÄ

Markku Suvanto crossikisan kautta Autoglym Ralliin

Heinäkuussa VAG Motorsport ei suuremmin kesälomia vietä, sillä tiimi on varsin aktiivinen kilpailurintamalla. Kansallisen rallicrossin sarjan toinen osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna Kauhajoella, ja nyt tiimi on valmistautumassa kansainväliseen Autoglym Ralliin.

LUE LISÄÄ

TERVETULOA!

Tervetuloa VAG Motorsportin sivustolle!

Tervetuloa VAGMS sivustolle!

 
 Pääyhteistyö kumppanit